Добре дошли в галерията

Контактна форма

Нашата политика за възстановяване и връщане важи 30 дни след поръчка и плащане. Ако са изминали 30 дни от покупката ви при нас, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.
За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да е в оригиналната опаковка/вид.

Няколко вида продукта са освободени от връщане. Дигитални продукти не могат да бъдат върнати. Те са описани по-долу:

Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:

За да завършим връщането ви, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка, каквато и да е тя.

Молим да НЕ изпращате покупката си обратно на производителя.

Има определени ситуации, при които се предоставят САМО частични възстановявания:

Възстановявания

След като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул или ще установим нужния контакт, за да доставим нужната информация относно процеса. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване.

Ако бъдете одобрени, възстановяването Ви ще бъде обработено и ще предприемем нужните мерки.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново дали сме опитали да се свържем с вас според оставените от вас данни и информация.

След това се свържете с нас, може да отнеме известно време, преди вашето възстановяване да бъде отразено.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването на средствата си, моля, свържете се с нас на nazardecorltd@gmail.com или се свържете с нас чрез сайта, както и социалните мрежи.

Само артикули на редовни цени могат да бъдат възстановени. Продуктите, които са на разпродажба не могат да бъдат възстановени.

Смяна на продукт/артикул

Заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на nazardecorltd@gmail.com или се свържете с нас чрез формите за контакт, които сме предоставили в сайта и социалните ни профили.

Доставка и връщане

За да върнете продукта си, трябва да го изпратите до адрес на офиса ни.

Вие ще носите отговорност за заплащането на доставката на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата, цената на обратната доставка ще бъде приспадната от възстановяването ви.

В зависимост от това къде живеете, времето, за което ще можем да подновим продукта и да стигне до вас може да варира.

Ако връщате по-скъпи артикули, можете да обмислите използването на услуга за доставка с възможност за проследяване или закупуване на застраховка за доставка. Не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

Имате нужда от още информация?

Свържете се с нас през чата в сайта или използвайте посочените контакти.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.