Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
77кв/м.
Продължителност
5 месеца
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Тип на обекта
Ресторант
Дата
9 Януари, 2022

Детайли за дизайна

Представяме ви проект на ресторант вдъхновен от цвета на 2020 година – класическо синьо. Прекрасен цвят, който създава усещане за спокойствие, освен това символизира новото начало. Ако искате и вашият интериор да е в крак с модата, ние сме насреща да го направим за вас.

Разработеният проект е част от голям ресторантиорски комплекс в столичен квартал разположен в близост до планината. Целта, която си поставихме е да създадем индивидуалност на отделният салон от ресторанта, с подчертан модерен стил на пространството, осигурявайки необходимият уют и комфорт за всеки клиент.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

Луксозният трапезен комплект има маса, поставена върху широки метални крака в тъмен графит, които допълват околните графитени елементи.

Комфортните светло сиви столове за хранене, придават фокус на медните и графитени елементи. Mедните акценти и дървените повърности в дневната се смесват като един хармоничен нюанс. Доминиращите цветове са актуалният за 2020 година класическо синьо, в комбинация с горчив цвят и светъл дървесен материал.

Всеки малък детайл от обзавеждането, е съобразен с водещия стил и с избраните цветови комбинации.

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...