Добре дошли в галерията

Контактна форма

Детайли за дизайна

Апартамента не е основно жилище. Идеята на собствениците е място за отдих в планината, което да има всички удобства. Съчетанието на шоколадови и оранжеви тонове дава усещане за топлина и уют.

Връзката с планината е осезаема. Помещенията са много малки и трябваше да създадем интериор, който да не претоварва пространството и в същото време да има всичко необходимо.

Целият проект е изцяло дистанционен, като строително-ремонтните дейности и цялостното обзавеждане и декорация са осъществени от нас. 

След прекрасният резултат имахме удоволствието да бъдем поканени от собствениците на гости, за да видим проекта на живо.

Архитектура и дизайн:
Назар Декор
Тип на проекта:
Интериорен дизайн
обща площ:
63кв/м.
Стил
Традиционен
Изпълнение:
6 month
Дата:
08, Април, 2020
[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.