Добре дошли в галерията

Контактна форма

Детайли за дизайна

Разположен в югозападната част на София този тристаен очарователен апартамент, току- що получи своя проект от нас. Избрахме елегантен и класен интериор. Жилището е в сграда ново строителство. Има изчистена и семпла визия, съчетание на топли земни цветове и черни акценти. 

Функционално разпределение

Апартаментът е с размери 75 квадратни метра и включва кухненски бокс с дневна с меки сиви тонове на стените, стилна облицована с плочки баня, мокро помещение, спалня с максимално усвоено пространство за storage, детска стая, чието вдъхновение почерпихме от така любимите животни за всички деца и антре, което е вход към всяко едно от помещенията и сме се постарали да има препратка към всяко едно от тях. Детската стая се предвижда като начало да бъде стая за гости. По тази причина сме направили визиите в двата и варианта. Апартаментът е на младо семейство и носи в себе си дъха на иновативната и съвременна визия, а топлите цветове правят препратка към уюта и класиката. Черните метални рамки и елементи подчертават светлите цветове. Акцентите от тъмни цветове като черното могат да създадат прекрасен контраст в една стая, по-скоро като спиралата върху лицето, правейки определени черти да изпъкнат.
Стените са светли, а подовете са със светло покритие. Спотовете за вграждане допринасят за цялостната модерна и семпла визия. Коридорът също е със светли стени и се отличава със силен контраст с матовите сиви плочки на пода. Предстои реализация на проекта.
Всяко място може да стане вашият дом, ако ни се доверите.
[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.