Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
85кв/м.
Продължителност:
3 месеца
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Средиземноморски
Дата:
22 Ноември,2021

Детайли за дизайна

Когато закупите ново жилище и имате порива да го направите мечтания дом, но в един момент разбирате, че вървите в грешна посока и не знаете как да продължите, ние можем да ви помогнем. Такова беше и желанието на нашите клиенти в този неголям панелен апартамент. Клиентите  бяха закупили някои мебели в дневната, които трябваше да запазим и боядисали стените в цветове, които също трябваше да останат. 

 

[30m2]

Спални, всекидневна

[16m2]

Бани и мокри помещения

[12m2]

коридори, антре

[15m2]

кухни

Функционално разпределение

Платното не беше „бяло“, но ние успяхме да придадем свежест и уют с малко средства и услия. Променихме част от мебелните вратички в приятен сив нюанс с гланцово покритие, за да разчупим не особено приятното шахматно повторение на тъмно и светло дърво. Сините щрихи придадоха едно много по- приятно излъчване на кафяво- бежовите тонове, с които беше наситено помещението. 

Комбинации от сини и кафяви нюанси често се срещат в природата – небе и дървета, море и планини, земя и сини цветя върху нея. Ансамбълът от тези цветове се счита за един от най-хармоничните и благоприятни  за интериора. Такава цветова схема освежава интериора през лятото, а през зимата  напомня за морето и слънцето. Той е универсален за целогодишна употреба. Спалнята беше абсолютно непокътната, тъй като клиентите бяха преценили, че не могат да продължат сами. 

Самите те не приемат много цветове и фигури и трябваше да работим с натурални тонове, които обаче отговарят на последните тенденции в инериорният дизайн. Осветителните тела и аксесоари в черно- графитени нюанси са акценти в този мек и уютен интериор.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.