Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
64кв/м.
Продължителност:
3 месеца
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Съвременен
Дата:
16 Август,.2020

Детайли за дизайна

За всеки млад човек едно красиво и модерно малко студио е достатъчно, за да живее пълноценно и в комфорт със себе си. Изградихме проект на такова за наш клиент. Водени сме от идеята да се използва максимално малкото пространство, за да се получи едно удобно и модерно малко жилище.

Функционално разпределение

 Обособени са отделни кътчета за леглото, дневната, кухненската част и дори работен кът. Заложили сме на модерната линия в обзавеждането. По този начин всеки ъгъл от дома издава вкус и красота. Слънце облива помещението и създава усещането за повече простор. Вертикалното съхранение в жилищата е ключов фактор за ползване на малкото пространство. Интериорният дизайн е изграден на база семпли тонове и нюанси. Чаровният принт тапет допълва интериора в малкото студио. Множеството открити рафтове и етажерки са практичен вариант за съхранение без да се затваря пространството. Стъкленият параван разделя леглото от останалата част на жилището като позволява на помещението едновременно да е едно цяло и в същото време разделено на зони. Наблегнали сме на стъклени и прозрачни материали, за да дадем възможност на помещението да диша.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...