Добре дошли в галерията

Контактна форма

АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН​
Назар Декор
ОБЩА ПЛОЩ
60кв/м.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
2 месеца
ТИП НА ПРОЕКТА​
Интериорен дизайн
ТИП НА ОБЕКТА
Модерен
ДАТА
4 Април, 2021

Обектът се намира в Стара Загора, с обща площ от 60 кв. м. с разработени дневна с гостна, спалня, кухня и антре.
Започваме от входното антре с преобладаващи неутрални светли цветове, обособено по най-функционалния начин за малките си размери. Продължаваме към основното пространство, изпълнено с топли тонове, смело разчупени благодарение на масленозеления цвят и геометричните елементи използвани в текстилите.
спалното помещение се потапяме в истинско женско царство – място за почивка и откъсване от външния свят, лишено от излишли елементи и детайли. Пастелните коралови нюанси носят спокойствие и уединение.
Кухнята е най-свежото помещение в целия апартамент. Малките цветни акценти и геометрични форми в пода и гърба на шкафовете допълват слънчевото настроение.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.