Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
31кв/м.
Продължителност:
1 месец
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Комбиниран
Дата:
10 Май,2020

Детайли за дизайна

Детската спалня е единственото място в дома, което децата могат да нарекат свое, така че не е изненадващо, че обичат да поставят своя печат върху нея и да изразяват себе си чрез декора. Това страхотно пространство трябва да ви помогне да се качите на страхотна кола, която е любима на детето, за което създадохме интериора. Попитахме детето и майка му какво биха искали и ги изслушахме. Помогнахме им да помислят за какво използват стаята и как можем да приложим идеите им.

Функционално разпределение

Зоната за игра в спалнята започва с стикери или стенопис, пресъздаващ състезателната писта, любима за много момченца и завършва с цялостно трасе на пода, който е любимо място за игра на децата. Пода е декориран с омекотена EVA подова настилка, която е принтирана с рисунък по наше задание. Чaст от играчките са на подходяща за детето височина, а включването на карираните детайли добавя реални измерения към тази малка Формула 1.

Приехме и изградихме идеята, която детето имаше за спалнята си, точно както усещаме и изграждаме идеите за вашата собствената. Не се страхувахме от нестандартното и се забавлявахме в процеса на създаването му. Тази приказна състезателна сцена е създадена със стенни рисунки, стикери, ярки цветове и светлини и дава впечатляващ краен резултат. Ако искате да направите нещо нестандартно, можете да ни потърсите, за да нарисуваме мечтите на вашето дете.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.