Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
76кв/м.
Продължителност:
5 месеца
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Тип на обекта
Ресторант
Дата:
21.01.2022

През недалечната 2014 г. Медта навлиза в интериора като един от основните използвани материали. Това е продължение на тенденцията за месинг, която владееше визията в предишните години.

Каквато и да е причината, медта беше посрещната с овации, като увеличаващ енергията с топлия си тон и изглеждайки още по- красиво с тъмно въгленово сиво и дървесно зелено.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

Детайли за дизайна

Екологичен, дълготраен, непрекъснато рециклируем, антимикробен, универсален; използвали сме медта като малки декорни акцент. Кухненските дръжки и малки елементи в меден оттенък носят естетика като затоплят вида на иначе графитено сивото пространство. Мраморно сиви кухненски плочки, които продължават в коридора контрастират хладно и подчертават медната основа на кухненските шкафове. Меката медна декорация на огледалото в трапезарната част и нежните полилели с малки медни елементи дават живот на интериора и сивия модерен диван. За да внесе щедър ефект на акцентния цвят, медните аплици добавят приятно фино докосване на стената с цвят на кафе. Структурна носеща колона е облицована с така модерните подсветнати ламперии и жива стенна градина, за да се съчетае със селените столове на кухненския остров.Малка табуретка стои до дивана, който разделя стаята с отворен план на отделна зона за хранене и хол. Пред дивана има масичка с меден акцент, която осигурява стилна обстановка за телевизора и библиотеката.

[15m2]

Спалня

[15m2]

Баня

[20m2]

Хол

[25m2]

кухня

Функционално разпределение

Луксозният трапезен комплект има маса, поставена върху широки метални крака в тъмен графит, които допълват околните графитени елементи.Комфортните светло сиви столове за хранене, придават фокус на медните и графитени елементи. Медната акценти и дървените повърности в дневната се смесват като един хармоничен нюанс.

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.