Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
165кв/м.
Продължителност:
1 годинa
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Средиземноморски
Дата:
10 Януари,.2021

Детайли за дизайна

Представяме ви проект на еднофамилна къща в средиземноморски стил, който е резултат от цялостна реновация на старо строителство от 80-те години. Чарът на къщата се дължи на внимателната обработка на фасадните детайли около прозорците и арковидните отвори на сградата към покритата веранда.

[24m2]

Спални

[24m2]

Бани и мокри помещения

[40m2]

Всекидневни и антре

[35m2]

кухни

Функционално разпределение

На първо ниво са развити просторна дневна с трапезария, кухня, спалня-кабинет с гардеробна към нея и една баня на етажа. Естествените и светли цветове на  дневната създава хармонична връзка между интериора и екстериора. На второ ниво са разположени една спалня с малка дневна, детска стая и баня на етажа.
За създаване на интериора сме използвали характерните за средиземноморския стил елементи – просторни стаи с високи тавани, оформяне на входните врати под формата на класически арки, използването на колони за създаване на интериора, меки пастелни цветове за стените, подови мозайки.
Един от елементите на интериора е наличието на структурни греди, които поддържат покривния покрив. Те са изработени от дърво и боядисани в свеж цвят палисандър, пространството между тях е измазано в остаряло бяло или в тон със стените. Използвана е цветовата гама характерна за този интериор – меко охра жълто, синьо, бяло и цвят керемида.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...