Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
77кв/м.
Продължителност:
2 месеца
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Комбиниран
Дата:
9 Декември Май,2020

Детайли за дизайна

Проект на тристаен апартамент в модерен стил с елегантна визия. Собствениците са младо семейство, което имаше точни критерии за изгледа на жилището. Преобладават елементи на модерния дизайн, които са доста актуални в последните няколко години. Заложили сме на монохромната гама- бяло и сиво, която сме допълнили с много дървесни мотиви за повече уют и различни цветови акценти за всяко помещение. Искахме да съчетаем една модерна и елегантна визия, която носи и усещане за дом. За да увеличим визуално пространството сме разиграли множество комбинации на ефектно осветление.  Жилището е с малка площ и сме се старали да създадем удобства и практичност съчетани с естетичеко гурме.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...