Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
56кв/м.
Продължителност:
1 месец
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Комбиниран
Дата:
10 Юни,2020

Детайли за дизайна

Представяме ви проект на дневна с кухня на етаж от къща в полите на красивата Рила планина. За да сме в тон с красивата природа наоколо, в интериора изобилстват земните тонове съчетани с бяла мебел с нотки на мек прованс, които придават мек уют на обстановката. Ажурните елементи, които отделят стълбите носят усещане за ефирност и свобода на пространството.  Вмъкнахме каменна облицовка и елементи от естествено дърво, които говорят за дивата природа наокло и в същото време иновативни принтове и лазерно изрязани елементи, за да придадем по- модерно звучене. Съпоставянето на тези контасти прави обстановката неповторима. Гледката, която се разкрива от прозорците е финалният щрих в този красив интериор.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.