Добре дошли в галерията

Контактна форма

Детайли за дизайна

Представяме ви проект на апартамент и студио в нов почивен комплекс в гр. Обзор. Заложили сме топли цветове в унисон с топлото усещане за лято и море. Модерната, изчистена линия на инетриорите създава усещане за комфорт и ненатрапчивост в обстановката.

Изчистените прави линии дават простор на помещенията. Комбинирали сме ярка канела и меко екрю в студиото и тъмен графит и нежна лайка – жълто в апартамента, за да придадем аристократизъм на дървените елементи, които сме съчетали с ефектни елементи на осветление.

Желанието на инвеститора беше за чиста и модерна визия, а нашето- да създадем желаното място за отдих, съчетано с усещането за дом.

АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН​
Назар Декор
Тип проект:
Интериорен дизайн
Изпълнение:
4 месеца
Обща квадатура
60 кв/м.
Стил:
Модерен
дата:
Ноември 22, 2019
[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.