Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
66кв/м.
Продължителност:
3 месеца
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Технолоджи
Дата:
7 Август,2022

Детайли за дизайна

Представяме ви един от последните проекти на тристен апартамент, на който предстои реализация. Дали сме два варианта за детската стая, тъй като имаше двоумение.
Много е важно да съобразим с виждането на клиента и да го пречупим през погледа на дизайнера. Взаимното доверие води до добри резултати.

Функционално разпределение

Банята е във вдъхновяващи тъмни тонове. Плоските черни повърхности изглежда, че поглъщат непрякото осветление, което също е в сини нюанси, за да придаде елегантност и шик. Елементите на дърво правят малкото пространство топло и уютно.

Спалнята е широка, но добре организирана с всичко необходимо за личното пространство. Спокойниоте тонове, светлинните потоци и добре организираната гардеробна зона, създават усещане за спокойствие и подреденост.

 Резултатът е тих и гостоприемен интериор, радващ окото със стил, постигнат чрез използване на светли цветове и изключителни емблематични мебели навсякъде.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.