Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
50кв/м.
Продължителност:
4 месеца
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Модерен
Дата:
20 януари,2020

Детайли за дизайна

Представяме ви един от нашите последни проекти на малък апартамент за двама.

Изборът на акцентен цвят за компактен апартамент не е лесна задача. Трябва да е цвят, който обичате, сянка с малко гъвкавост за бъдещи допълнения и украшения, тон, който изглежда добре във всяка стая по всяко време на деня. Този апартамент показва, че синята тема е чудесно работещ избор! Това пространство има много ограничен план – можете да застанете в единия ъгъл и да видите целия интериор – така че има смисъл, че толкова много работа е вложено в избора на цветове. Ако синьото е част от вашата любима палитра, този интериор може да ви помогне да вдъхновите следващия си голям редизайн.

Тази обиколка започва с колоритен и стилен апартамент за двойка около красивата природа на езерото Панчарево. Това е компактно пространство с размери само 50 квадратни метра чиста проектирана площ, но все пак успява да създаде просторна и комфортна среда с всички удобства. Неутралната палитра, сините нотки и изисканите аксесоари показват, че дори компактните домове могат да изглеждат изискани. Кухнята е компактна, но добре организирана, за да поддържа нещата подредени и да отвори място за трапезарната зона в малкото пространство.

Функционално разпределение

Банята е във вдъхновяващи тъмни тонове. Плоските черни повърхности изглежда, че поглъщат непрякото осветление, което също е в сини нюанси, за да придаде елегантност и шик- на черното. Елементите на дърво правят малкото пространство топло и уютно.

Спалнята е малка, но добре организирана с всичко необходимо за индивидуално пространство. Стремежа ни беше да създадем идеалното място за работа и релакс. Спокойниоте тонове, светлинните потоци и добре организираната гардеробна зона, създават усещане за спокойствие и подреденост.

Собственика на този апартамент искаше общи помещения, но също така жадуваше за известна индивидуалност, когато станат двама. Резултатът е тих и гостоприемен интериор, радващ окото със своя вечен стил – постигнат чрез използване на неутрални цветове и изключителни емблематични мебели навсякъде.

Сините елементи се пълнят с енергия, когато слънцето се отразява върху тях.

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...