Добре дошли в галерията

Контактна форма

Архитектура и Дизайн
Обща площ
33кв/м.
Продължителност:
1 месец
Тип на проекта
Интериорен дизайн
Стил
Комбиниран
Дата:
10 Юли,2021

Детайли за дизайна

Искахме да превърнем къща от 70-те години в модерен дом с шикозен и съвременен стил. Адаптивното повторно използване на сгради и помещения е архитектурна и дизайнерска концепция, която бързо се налага в световен мащаб. Така всяка стара сграда може да бъде облечена в модерен интериор. Екипът ни, в крак с модната тенденция, работи по такива проекти с удоволствие и страст.

Функционално разпределение

Интериорът е до голяма степен облечен в млечно бяло с широк спектър от модели и текстури, които поддържат духа на 70- те . Обърнахме се към изискан минималистичен стил и ексклузивен декор, за да свършим задачата. Търсехме идеалния баланс между миналото и настоящето. Брилянтното осветление е част от тази прекрасна трансформация.

Естествените и натурални тонове са подчертани от акцентите в зелено, които придават допълнителен чар на интериора.  

[ Галерия ]

Портфолио на проекта

[ Разгледай още ]

Каталог на нашите услуги

B2B Дизайн и Услуги

Вашият бизнес е нашето задание. Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

Виж още...

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.