Добре дошли в галерията

Контактна форма

[ Въведение ]

Проектиране и Дизайн

С нашата страст и дългогодишен опит, ние предоставяме уникални съвети за настройка на вашия проект, в който устойчивостта и ергономията са важни детайли. 

Ние от Назар Декор намираме за много важно да премахнем вашите притеснения, независимо дали се отнасят до малки или големи интериори. Tова може да стане, като поемете цялостното управление на проекта. Качеството и вниманието към детайла са нашите основни приоритети. 

Мотивиращата работна среда допринася за вдъхновението, сътрудничеството и производителността на труда. Ако сте любопитни дали можем да направим нещо за вас, потърсете ни, с удоволствие ще го помислим заедно.

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...

B2B Дизайн и Услуги

Нашата страст е проектиране на обзавеждане на офис, кетъринг, училище или здравно заведение. Правим това по начин, който съответства на вашия опит и този на вашия персонал и вашите клиенти. Всеки проект получава цялото ни внимание, както голям, така и малък.

Виж още...