Добре дошли в галерията

Контактна форма

[ Онлайн дизайн ]

Изготвяне на онлайн проекти

Ние предлагаме много повече от интериорни решения, като нашата основна цел е да се съобразим с индивидуалните предпочитания, вкусове и търсения на нашите клиенти. С индивидуален подход към всеки клиент, с внимание към детайла и страст към работата ние ще изградим мечтания облика на Вашия интериор.

С индивидуален подход към всеки клиент, с внимание към детайла и страст към работата ние ще изградим мечтания облик ан Вашия интериор.
Опознавайки клиента и вниквайки в неговите изисквания, добрият проектант ще предложи и своята критична гледна точка от позицията на опитен професионалист, който ежедневно се сблъсква с проблеми, свързани с вътрешното оформление на най-различни обекти.

Интериорният дизайнер е този, който притежава необходимите умения, знания и опит, за да извлече максимума от всяко пространство, с което работи.

Допитването до добър специалист е гаранция за качествен проект с оптимална функционалност и висока художествена стойност.

Нашата работа е да задоволим клиентите си с оптимален и функционален дизайн във всеки проект, в който участваме. За това имаме разширен професионален екип от сектора и доставчици, които ни предоставят продукти, които най-добре отговарят на условията и нуждите на нашите клиенти.

Прилагаме кратка галерия на няколко визуализаци от проекти за интериор
[ Пакетни услуги ]

Ценоразпис на пакетите, които предлагаме

[ Накратко ]

Кратък план на проектиране

70

3D modeling & 2D Planning

Студиото предлага пълна гама на 3D визуализации и 2D планировка за всеки проект

10

Авторски надзор

Пълен надзор на проекта, за да следим работата и процесите в детайли

20

Реализиране на проекта

Представяме 3D план и визуализация, за да реши клиента дали покриваме нуждите му и да пристъпим към реализация

Допълнителни услуги

Design & Planning

Ние от Назар Декор ще ви помогнем да постигнете желаните резултати

Custom Solutions

Назар Декор предлага индивидуални решения за вашият дом предоставени с

Custom Furniture Design

Назар Декор проектира и предлага производство на мебели по индивидуална поръчка

Работата ни в детайли

ДИЗАЙН КОНЦЕПТ

Опознавайки клиента и вниквайки в неговите изисквания, Назар Декор ще предложи и своята критична гледна точка от позицията на опитен професионалист, който ежедневно се сблъсква с проблеми, свързани с вътрешното оформление на най-различни обекти. Изготвяме чертеж, по който обсъждаме бъдещото разпределение и индивидуалните нужди на всеки клиент. Разглеждаме с клиента примери за различни стилове, цветови решения и разискваме всички негови изисквания и предпочитания.

ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

За да уточним визията на проекта и крайният резултат, разработваме реалистични визуализации на помещенията или на цялата сграда. Следва подробно разглеждане на вариантите, за да решим кой от тях е най-подходящ. По този начин постигаме баланса между оптималната употреба на пространството и изискванията на клиента. След като имаме одобрен вариант, стартираме работата по проекта.

ДЕТАЙЛЕН ДИЗАЙН

В тази част изготвяме всичко необходимо, за реализирането на вече уточнения идеен проект (Визуализацията). Работният проект включва необходимите чертежи за майстори, мебелисти, подизпълнители и др. Ние работим с проверени фирми, които изготвят ценови оферти за всичко необходимо. В случай, че клиентът предпочита други доставчици и подизпълнители, ние с готовност ще работим с тях. Работният проект включва планове за осветлението (позиции за всички осветителни тела и ключовете към тях), електроразпределение (всички контакти и изводи за тях), ВиК инсталация, детайли от гипсокартон, план настилки, план софит (тавани), разгъвки на по-специфични стени и детайли. В проекта са включени и всички чертежи за мебели, които се правят по поръчка. За всичко, което се купува готово, се изготвя спецификация. Изготвяме оферта за мебелите, строително-ремонтните дейности, както и цени за всички останали детайли и изделия.

АВТОРСКИ НАДЗОР

Авторският надзор, осигурява вашата сигурност за качествената реализация по проекта.
Предлагаме частичен и цялостен.
Следим изпълнението и взимаме решения при възникването на необходимост от промени. Подбираме точните цветове и нюанси и разясняваме на майсторите всичко необходимо, поддържаме връзка с тях и следим целия процес.

Това гарантира изпълнението на проекта, така както е зададено
Виж още тук.

Интериорен дизайн

Всеки дизайн се създава за клиента и неговата индивидуалност. Портфолиото, което сме изградили не винаги е резултат само от нашата работа.

Виж още
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.