Добре дошли в галерията

Контактна форма

[ Какво можем да предложим ]

3D моделиране, производство и монтаж на мебел

Интериорният дизайн на вашият домн мечта започва с концепция, която е отразена в чертежите, проектните планове и 3D визуализации. Възможно е да направите всяко място по-интересно, привлекателно и функционално, затова си струва да се доверите на истинските професионалисти и тогава бюджета няма да бъде изразходван напразно.

Нашата дейност включва дизайн, производство, доставка и монтаж на мебели за дома, офиси, търговски и туристически обекти. Специализирани сме в производството на нестандартни мебели за всякакви нужди и цели, като се стараем да предоставим оптимално съотношение качество/цена.

Разполагаме с професионален екип, който се заема с всички етапи от производствения цикъл, както и необходимото оборудване и технологии за изработване на всякакъв тип стандартни и нестандартни мебели за малки, средни и мащабни обекти

Комплексно обзавеждане на хотели, както и обзавеждане на помещения, които използват специално оборудване за специфични институции, предприятия и организации, които вече имат създаден имидж или следва да се изгради такъв.

Запиши си час

1

Select Date / Time slot

Choose the type of service and your staff along with the time slot

2

Fill Contact Details

Fill in your personal details and brief description of your treatment needed

3

Check Details

Proof read the details about the choosen staff, service & personal details

All fields are mandatory

Select Service & Date

Loading...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.