Добре дошли в галерията

Контактна форма

[ Екстериорен дизайн]

Цялостно обслужване на всички видове сгради

Възможно е да направите всяко място по-интересно, привлекателно и функционално, за това си струва да се доверите на истинските професионалисти и тогава бюджета няма да бъде изразходван напразно.

25

Архитектурен план и визуализация

Провеждаме разговор с възложителя на обекта за уточняване подробности около заданието и изготвяне на оферта за проектиране.

Разчертаваме помещенията и терена на база архитектурна/геодезическа документация предоставена от клиента.

45

Аранжировка и оформление на фасада

2D план и позициониране на елементите, избор на мазилки, решение на типове фасади /окачени фасади,вентилируеми фасади и др.

35

Ландшафтинг

Проект настилки – избор на настилки, декинг, естествен камък,цветови решения,градинско озеленяване и схема на подреждане. Ландшафтен дизайн.

[ Сработване и план проект ]

Нашият работен процес за екстериор

 • 01
  План и идея
 • 02
  Планиране на бюджет
 • 03
  Проектиране и дизайн
 • 04
  Реализиране на вашата идея
За нас екстериорният дизайн е създаването на пространства и обекти, които позволяват на клиента да се идентифицира с личната си среда чрез естетически и функционални характеристики, съобразени с техните личности, желания и нужди.
Оригинален дизайнерски проект с високо качество повишава печалбата на бизнесът Ви – това се доказва на практика от много от нашите клиенти. Професионалният подход ще избегне много често срещани грешки, ще сведе до минимум разходите за материали за декорация и ще избере най-добрия начин за реализиране на вашите идеи.
Назар Декор се фокусира върху задоволяването на нуждите на клиента си във връзка с техния бизнес и съответната дейност, която ще изпълнява. Задоволяваме със страхотни идеи и решения, които карат клиента да се чувства наистина като у дома си, включително целия комфорт и спокойствие, необходими за да се отпусне и да се наслади на ежедневието си
За да придобиете по-ясна представа за проекта, ние изготвяме триизмерни визуализации на по-характерните части от проекта. Визуализациите показват до 95% какво представлява нашето идейно решение.
[ +]
Обекта
[ +]
Партньори
[ +]
Екип

Основни стъпки в реализацията на екстериорен проект.

Вземаме размери на разглежданите помещения, с всички архитектурни и конструктивни особености до детайли.

АРХИТЕКТУРНО ЗАСНЕМАНЕ

За да уточним визията на проекта и крайният резултат, разработваме реалистични визуализации на помещенията или на цялата сграда

ДИЗАЙН И ЛАНДШАФТИНГ

Авторският надзор, осигурява на клиентите ни сигурност за качествената реализацияфрр по проекта.

Реализация и надзор
[ Потопи се в каталога ]

Последни проекти

Интериорен Дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуално изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на детайлите, даващи ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора

Виж още...

Екстериорен дизайн

В екстериорния дизайн ние внасяме характеристики на естествения свят в изградените пространства, като вода, зеленина и естествена светлина или елементи като дърво, и камък.

Виж още...

B2B Дизайн и Услуги

Нашата страст е проектиране на обзавеждане на офис, кетъринг, училище или здравно заведение. Правим това по начин, който съответства на вашия опит и този на вашия персонал и вашите клиенти. Всеки проект получава цялото ни внимание, както голям, така и малък.

Виж още...
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.