Добре дошли в галерията

Контактна форма

[ B2B Услуги и Проектиране ]

Нашите идеи за вашият бизнес

Вашият бизнес е нашето задание.
Затова се стремим максимално да опознаем дейността и имиджа на бранда.

[ +]
ПРОЕКТИ
[ +]
ГОДИНИ ОПИТ
[ +]
ПАРТНЬОРИ
[ +]
Екип

Вземаме размери на разглежданите помещения, с всички архитектурни и конструктивни особености до детайли.

АРХИТЕКТУРНО ЗАСНЕМАНЕ

За да уточним визията на проекта и крайният резултат, разработваме реалистични визуализации на помещенията или на цялата сграда

ДИЗАЙН

Авторският надзор, осигурява на клиентите ни сигурност за качествената реализация по проекта.

Реализация и надзор
[ За компанията ]

Кратко представяне на услугите

Назар Декор ЕООД е официална компания регистрирана на територията на България с фокус върху креативния дизайн за вашият нов дом, реновиране на старото пространство. Ние сме на ваше разположение при нужда: от майстори строители с всякаква специалност, изработка на корпусна и мека мебел по индивидуална поръчка, надзор на целият работен процес, избора на осветление, текстил и аксесоарите, които носят душевността на дома ви, до влизането ви в мечтаният дом. Всичко това спестява времето ви и неприятните изживявания покрай ремонтния процес и всичко останало.

[ Компоненти ]

3 Ключови стъпки, които предприемаме

Design & Planning

Правим няколко посещения в обекта, за да можем да осигурим дизайн, който идентифицира и отразява имиджа на компанията и осигурява правилната атмосфера на техните клиенти.

3D Visualization & 2D Planning

Изготвяме визуализации на пространството и функционално разпределение, като крайна цел е да избегнем неприятни грешки и несъответствие в реализацията.

Furniture & Decor

Назар Декор проектира и предлага производство на мебели по индивидуална поръчка. Като цената се определя от услугата ни за Продуктов Дизайн, съответно цената варира от 120лв/бр до 240лв/бр. За повече инфо...

[ Процеси ]

B2B услугата ни включва няколко фази

85

За какво се грижим

В Назар Декор се грижим и за нуждите на професионални клиенти, работейки ръка за ръка с хотели, ресторанти и други търговски площи.

75

Нашият фокус

Фокусираме се върху основната дейност и дизайн на бизнеса, стремейки се към ексклузивен и персонализиран дизайн за фирмата, с която работим, въз основа на типа бизнес и клиентите.

75

Нашата работа

Нашата работа е да задоволим клиентите си с оптимален и функционален дизайн във всеки проект, в който участваме.

100

Кое е от значение

За нас е от съществено значение да се вслушваме в изискванията на нашите клиенти и да им предлагаме алтернативи и решения, които отговарят на желанията и нуждите на техните компании.

Какво е B2B Дизайн?

Специализирайки се в интериорния дизайн, ние от Назар Декор се стараем да проектираме интериори за здравни и фитнес клубове, спа центрове, барове, ресторанти, хотели и офиси съчетавайки имиджа на компаниите и UX дизайна им. Интериори, които оживяват марката и пространството, допринасящи уюта и спокойствието.

Колко време ще отнеме план на подобен тип проект при Назар Декор?

B2B проектите обикновено варират от няколко месеца до 2 години.

Какво представлява B2B?

Бизнес-към-бизнес (B2B), наричан още B-to-B, е форма на транзакция между бизнеси, като например такъв, включващ производител и търговец на едро, или търговец на едро и търговец на дребно. Бизнес към бизнес се отнася до бизнес, който се извършва между компании, а не между компания и отделен потребител.

 

Какво включва авторският надзор
Accordion Content
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.